Lowime Striebro Ženy Večerné Šaty Dlhé Rukávy Čipky Party Šaty Na Svadby 2021 Vestidos De Fiesta Couture Prom Šaty Šaty

€506.71 €243.22
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

Svadby & Udalosti

Farba
Veľkosť
  • S
  • M
  • L
  • XL

Vitajte, Pán Zhu Svadobné & Akcie Šaty Co., Ltd

Sme profesionálne svadobné šaty výrobné továrne v Číne.Boli sme zapojení do výroby a vývozu svadobné & módne šaty pre asi 10 rokov.Môžeme vlastnú kópiu, aby sa široká škála šaty, vrátane štýly.

Naše Výrobné Funkcie:

1.Vynikajúca kvalita--superior textílie, venoval remeslu, meranie presné a úplné QC systému.

2.Konkurencieschopné ceny-viac množstvách, viac zľavu.

3.Rýchle dodanie--zásielky v 10-15 dní od objednávky.

4.Vysoká kvalita--Vybrať tkaniny podľa rôznych šiat .

Môžeme to urobiť aj zákazku na obrázok šaty, ak by ste chceli poslať nám fotky, veľkoobchod je tiež srdečne vítaní, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií:)

Láskavo Pripomienka: poradie je iba za jeden kus šiat.Nebude to prísť spolu s všetky doplnky,ako klobúk,tylu rukavice,závoj,Spodničky,Bundy/Šatka/Zábaly atď.Ak príspevok do BRAZÍLIE, povedzte nám, prosím, prijímač CPF v okne s hlásením, bez nej nemôžeme post šaty, vďaka za pochopenie.

Zákazku Služby, Ak by ste si chceli objednať na zákazku veľkosť,vyplňte, Prosím, formát nižšie a ponúkajú nám pri zadaní objednávky.Vďaka! 1. Prsia: Cm/ Cm 2. Pás: Cm/ Cm 3. Boky: Cm/ Palce, 4. Duté Podlahy S Náklon: Cm/ 5 Palcov. Prírodné Výška: Cm/ 6 Palcov. Šaty Farby( Prosím, vyberte Farbu, Č.z našej Farba Grafu): Farba Č. #7. Nosenie Dátum: 8.Iné Požiadavky:

Poznámka : majte Prosím na pamäti, že fotografia môže byť mierne odlišné od skutočných položiek v zmysle farieb vzhľadom na osvetlenie počas fotografie fotografovanie, zobrazovať, alebo farbu, teplotu atď.

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.

O Nás

Vitajte, Pán Zhu Svadobné & Akcie Šaty Co., S.r.o .Sme továreň priame www.navysokej.sk obchod sa špecializuje na Svadobné & Udalosti , Odevy, Obuv & Doplnky a iné všeobecne rozsahy módne výrobky.

Ako jeden z popredných šaty a svadobné šaty návrhára spoločností v Číne, máme vlastný profesionálnych dizajnérov a navrhnuté tak viac ako 90% z výrobkov uvedených v našom obchode.Máme vlastnú profesionálnych fotografov a modelov, a trvať na tom, ponúka 100% reálne fotografie produktov.

Vždy sa snažíme poskytovať zákazníkom produkty vysokej kvality za konkurencieschopné ceny.Väčšina našich výrobkov sú vyrábané ručne s prísna kontrola kvality procesu.Sme tiež veľmi silný v prispôsobené šaty a svadobné šaty.

Budeme tiež venovať vysokú pozornosť na náš služby zákazníkom a prajete si mať veľký zážitok z nakupovania v našom obchode.

Spôsob Platby

Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky

(1)z Dovozného cla, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

(2)Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Doprava

• Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón .Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

• Zvoľte si, prosím, jednu z prepravných služieb, ktoré chcete:

(1).HongKong Post Vzduchu Parcela( dopravou Zdarma po celom svete) (menej ako 2 KG) bude trvať približne 10 až 30 pracovných dní, aby sa dospelo alebo viac počas prázdnin, Poskytnúť sledovacie číslo. (Ale trochu dlhší čas, musíte mať dostatok trpezlivosti, čaká sa na výrobky, dokonca zriedka stratil).

(2).Môžete si vybrať EMS (viac ako 10 položiek bude zadarmo), bude to trvať asi 5-12 pracovných dní (veľmi dobré zásielky spôsobom, odporúča pre vás)

(3).Môžete si vybrať Express DHL, UPS, extra náklady na Dopravu.To bude trvať asi 2-7 pracovných dní dní.

Návrat Politiky

Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a uspokojivé riešenie.

Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku.Všetky objednávky sú spracované podľa vášho potvrdenia objednávky, a preto sa snažíme naše najlepšie uspokojiť všetkých zákazníkov.Môžeme garantovať iba kvalitný tovar bude dodaný.Všetky objednávky podané na našej webovej stránke by malo byť v súlade s politikou za akýchkoľvek podmienok.

1. Návrat

--Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru.Potom môžete diskutovať s nami o problémoch, ktoré sa majú. 90% času sme schopní vyriešiť problém tým, že sa na technickú podporu, bez toho aby ste museli poslať nič späť.

--Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené.Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí.Pre šaty, tiež je potrebné zaplatiť 30% celkovej sumy objednávky ako stádo poplatok.

--Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty!No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám bude na váš účet.

- Je potrebné, aby bol tovar alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná.

--Návrat poštovné bude kupujúceho zodpovednosti.

2. Výmeny

Výmeny sú povolené len na položky, ktoré sú chybné, nesprávne dodaný alebo poškodený po jeho prijatí.Všetky položky môžu len výmenou za rovnakú cenu ako náhrada, uvedomte si, že budeme vydávať náhrada až po vašom vráti boli prijaté.

3. Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden (1) palec v oboch smeroch z uvedených meraní.Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.To je, ak môžete nájsť šaty nesedí celkom dobre, môžete najprv obrátiť na miestny krajčír pre nastavenie, ktoré je jednoduchšie a pohodlnejšie.

Značky: luxe večerné šaty, ružová večerné šaty couture, večerné šaty, nočná košeľa couture, dievčatá večerné šaty praty, sexy večerné šaty couture, morská víla večerné šaty couture, sprievod couture šaty, luxusné haute couture šaty, tylu couture šaty

  • Textílie Typ: Čipky
  • Pasu: Prírodné Faktory
  • Vlak: Sweep Vlak
  • Dekorácie: Appliques, Lištovanie, Čipky
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • Rukáv Štýl: Špagety Popruh
  • Číslo Modelu: MZ03011632
  • Módny Prvok: Jednoduché
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Výstrih: V-Neck
  • Položka Druh: večerné šaty
  • Príležitosti: Formálne Večer
  • Silhouette: Trúbka / Morská Víla
  • Materiál: Polyester
  • Názov Značky: Lowime
  • Skutočné Obrazy: No
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Vstavaný Podprsenka: Áno

Hodnotenie Zákazníkov

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie

Príbuzné produkty

Produktov, ktoré naši zákazníci kúpiť tento

Svadobné Šaty 2021 Nové Luxusné Real Foto Loď Krku 1,3 m Dlhý Vlak Čipky plesové Šaty Prispôsobiť Vestido De Noiva
  • Podobné

Svadobné Šaty 2021 Nové Luxusné Real Foto Loď Krku 1,3 m Dlhý Vlak Čipky plesové Šaty Prispôsobiť Vestido De Noiva

€262.49 - €183.75

[xlmodel]-[custom]-[55168] sľubujeme, reálne tovar je 100% isté s foto, to čo vidíte je to, čo dostanete, prosím, neváhajte kúpiť! ďakujem. veľkosť grafy perfektný padnúce šaty začína ideálne merania.pred objednaním na mieru-šaty

Princezná Plesové Šaty, Appliques Večerné Šaty Linky O Krk Tylu Sťahovacie Až Backless Flitrami Sweep Vlak Vestidos Mieru
  • Podobné

Princezná Plesové Šaty, Appliques Večerné Šaty Linky O Krk Tylu Sťahovacie Až Backless Flitrami Sweep Vlak Vestidos Mieru

€232.43 - €116.22

Horúce sellings prosím, majte na šaty zbrusu nový originál značky a značky na. prosím, kontaktujte nás predtým, než ste poslali šaty späť!budeme vám návrat detaily. ak sa vám stačí vrátiť na šaty na adresu uvedenú na obale, nemôžeme

Ahoj Nízke návrat domov Šaty A-line Vysoký Golier Appliques Čipky Krátke Mini Elegantné Koktejlové Šaty
  • Podobné

Ahoj Nízke návrat domov Šaty A-line Vysoký Golier Appliques Čipky Krátke Mini Elegantné Koktejlové Šaty

€79.82 - €67.05

2.meranie príručka perfektný padnúce šaty začína ideálne merania.pred objednaním na mieru-šaty z dhgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne.tu vám ukážeme, merania, ktoré sú

SuperKimJo Vestido De Fiesta Zelená Prom Šaty, Závoje Rukáv Korálkové Luxusné Ramena Prom Šaty Župan De Soiree
  • Podobné

SuperKimJo Vestido De Fiesta Zelená Prom Šaty, Závoje Rukáv Korálkové Luxusné Ramena Prom Šaty Župan De Soiree

€263.77

Saudská arabské moslimské večerné šaty 2016 župan de soiree vesido de festa longo vestido longo vestidos de festa nášivka fialová morská víla večerné šaty dlhé vestido de festa kaftan prom šaty, plášť de soiree longue abendhttpder 2016 kaftane

Zlato Morská víla Lištovanie Dlhý Rukáv Prom Šaty Afriky Večerné Šaty župan de soirée mariage de Milú, Dubaj Party Šaty
  • Podobné

Zlato Morská víla Lištovanie Dlhý Rukáv Prom Šaty Afriky Večerné Šaty župan de soirée mariage de Milú, Dubaj Party Šaty

€760.96 - €365.26

Zlato morská víla lištovanie dlhý rukáv prom šaty afriky večerné šaty župan de soirée mariage de milú, dubaj party šaty

Jasná Oranžová Afriky Prom Šaty S Kvetinovým Appliques Úplnej Krku Obmedzené Peplum Plus Veľkosť Večerné Šaty Party Oblečenie
  • Podobné

Jasná Oranžová Afriky Prom Šaty S Kvetinovým Appliques Úplnej Krku Obmedzené Peplum Plus Veľkosť Večerné Šaty Party Oblečenie

€240.63 - €192.50

Kupujúcemu oznámenie 1. všetky šaty urobili sme sa trochu líši od pôvodného obrázku môžete vidieť na webovej stránke , a veľkosť bude viac alebo menej veľký alebo malý medzi 1 až 3 cm. 2.ak máte objednávku ,náš čas spracovania je 15-25

ANGELSBRIDEP Žltá Quinceanera Šaty Čipky Nášivka Korálkové Ramena Ručné Kvety Sweet 16 Princezná Sprievod Plášte
  • Podobné

ANGELSBRIDEP Žltá Quinceanera Šaty Čipky Nášivka Korálkové Ramena Ručné Kvety Sweet 16 Princezná Sprievod Plášte

€195.51 - €148.59

Vitajte na mojom obchode prečo si vybrať náš obchod ?? 1. vynikajúca kvalita, vynikajúce textílie, venoval remeslu, meranie presné a úplné qc systému. 2.konkurencieschopné ceny a ďalšie množstvo, viac zľavu. 3.rýchle dodanie?- zásielky

Moslimské Žltá Korálkové Večerné Šaty Dubaj 2021 Župan De Soiree Strany Celebrity Šaty Saudská Arábia Prom Šaty Na Zákazku Arabčina
  • Podobné

Moslimské Žltá Korálkové Večerné Šaty Dubaj 2021 Župan De Soiree Strany Celebrity Šaty Saudská Arábia Prom Šaty Na Zákazku Arabčina

€441.92 - €260.73

Vitajte na mojom obchode nové souq ak máte akékoľvek otázky o šaty,prosím správa ma slobodne,ja odpoviem vám tak rýchlo, ako len môžem. a budem sa snažiť čo najlepšie pomôcť. vlastný čas:15-20 dní naša štandardná veľkosť

Kvetinové Dievčatá Šaty na Svadby Strany Detí Šaty Viazané Deti na Fotenie Baby Sprcha Plášte
  • Podobné

Kvetinové Dievčatá Šaty na Svadby Strany Detí Šaty Viazané Deti na Fotenie Baby Sprcha Plášte

€100.64 - €71.45

Veľkosť cha prosím zmerajte vášho dieťaťa veľkosť, aby zodpovedali moja veľkosť tabuľky ifyou môže'tmatch, prosím, meranie veľkosti pre mňa.súhlasím prispôsobenie.ďakujeme! táto šaty môžu byť custm vyrobené acording na vaše merania.ak

Floria Formálne Kryštály Dlhé Plus Veľkosť Sprievod Večerné Šaty Arabčina Dubaj Party Šaty 2022 Rúcha De Soiree Strapec Prom Šaty
  • Podobné

Floria Formálne Kryštály Dlhé Plus Veľkosť Sprievod Večerné Šaty Arabčina Dubaj Party Šaty 2022 Rúcha De Soiree Strapec Prom Šaty

€344.75 - €168.92

Vitajte v našom obchode vážený zákazník: vitajte v našom obchode!sme professional oem a odm, s továrni v suzhou,čínsky najväčší svadobné šaty& večerné šaty trhu . boli sme špecializujúca sa na výrobu svadobné šaty,večerné

Klasické Biele Tutu Sukne Svadobné Spodnička Adjsutable Opasok Princezná Krátke Ballgown Lolita Underskirt
  • Podobné

Klasické Biele Tutu Sukne Svadobné Spodnička Adjsutable Opasok Princezná Krátke Ballgown Lolita Underskirt

€6.15 - €5.23

Farba : biela dĺžka : 45 cm pás : 60-90 cm spokojnosť zákazníka prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.platby existuje mnoho spôsobov

Eightree Vintage Čierna Morská Víla Šaty Ples Velúrové Zloženke Abendhttpder Dubaj Elegantné Večerné Šaty Župan De Soirée Strany Pestované
  • Podobné

Eightree Vintage Čierna Morská Víla Šaty Ples Velúrové Zloženke Abendhttpder Dubaj Elegantné Večerné Šaty Župan De Soirée Strany Pestované

€145.04 - €95.72

Vitajte na eightree haute couture šaty prijať zákazku veľkosť môžete si zvoliť ľubovoľnú veľkosť, aby poradie a nechajte nám správu vašich vlastných meraní takto bude v poriadku ! 1) poprsie ______ 2) pás ______ 3) boky________ 4)

Sumnus Vintage Yellow Bez Ramienok Šiat Prom 2022 Vysokej Strane Štrbiny Škvrna Bez Rukávov Večerné Šaty Šaty De Koktail Nové Módne
  • Podobné

Sumnus Vintage Yellow Bez Ramienok Šiat Prom 2022 Vysokej Strane Štrbiny Škvrna Bez Rukávov Večerné Šaty Šaty De Koktail Nové Módne

€128.91 - €87.65

Foto zobraziť ako merať tabuľka veľkostí workshop spôsoby dopravy farba karta faq: otázka:potrebujem inú farbu a vlastnú veľkosť,ale nemôžem si to, keď som miesto tomto poradí, čo by som mal robiť? odpoveď: naša

ANJEL NOVIAS Dlhé Rukávy Morská víla Ružový Lesk Prom Šaty 2023 Backless pre Black Girl Party Večer Maturitné Šaty
  • Podobné

ANJEL NOVIAS Dlhé Rukávy Morská víla Ružový Lesk Prom Šaty 2023 Backless pre Black Girl Party Večer Maturitné Šaty

€159.65 - €135.70

Storno objednávky sme pochopiť, že objednávanie šaty pre špeciálne príležitosti je dôležité podniku, a naše storno bol vytvorený s týmto v pamäti.je však dôležité poznamenať, že naše šaty sú vyrobené na objednávky, a keď

Moderné Sexy Milú, Krátke Lístkového Rukáv Backless Tlačidlo Zloženke Jumpsuit A-Line Svadobné Šaty Mäkké Saténové Svadobné Šaty Sweep župan
  • Podobné

Moderné Sexy Milú, Krátke Lístkového Rukáv Backless Tlačidlo Zloženke Jumpsuit A-Line Svadobné Šaty Mäkké Saténové Svadobné Šaty Sweep župan

€236.88 - €144.49

Upozornenie: všetky veľkostí sa ručne.meranie sa bude uskutočňovať 1 až 3 cm rozdiel od iným spôsobom. dodacia lehota: 3~20 dní zákazku veľkosť prosím, vyberte si akýkoľvek veľkosť a zanechať odkaz z vášho tieto merania : dôrazne

Floria Dlho Korálkové Party Šaty 2022 Prispôsobené Perie Haute Coutures Morská Víla Večerné Šaty Šaty De Soiree Červenom Koberci Šaty
  • Podobné

Floria Dlho Korálkové Party Šaty 2022 Prispôsobené Perie Haute Coutures Morská Víla Večerné Šaty Šaty De Soiree Červenom Koberci Šaty

€714.94 - €350.32

Vitajte v našom obchode vážený zákazník: vitajte v našom obchode!sme professional oem a odm, s továrni v suzhou,čínsky najväčší svadobné šaty& večerné šaty trhu . boli sme špecializujúca sa na výrobu svadobné šaty,večerné

Gabriellar Klasické Svadobné Šaty Pre Ženy 2022 Nevesta tvaru Nepravidelného Rozstrapatené Súd Vlak Čipky Appliques Župan De Mariée
  • Podobné

Gabriellar Klasické Svadobné Šaty Pre Ženy 2022 Nevesta tvaru Nepravidelného Rozstrapatené Súd Vlak Čipky Appliques Župan De Mariée

€223.33 - €93.80

Hot predaj svadobné šaty,luxusné,princezná,tlačidlá,nádherné,appliques,o-krku,rukávov,lúk,zberného,šaty,vestido de novia,2022,ženy štandardná doprava: www.navysokej.sk štandardná doprava 15-25 dní, niektoré okresy potrebovať viac času. predávajúci

LAMYA Elegantné Večerné Party Šaty Módne Lištovanie Prom Šaty 2022 Princezná Vrúbkovaným Šaty Plus Veľkosť Vestido De Noiva
  • Podobné

LAMYA Elegantné Večerné Party Šaty Módne Lištovanie Prom Šaty 2022 Princezná Vrúbkovaným Šaty Plus Veľkosť Vestido De Noiva

€120.26 - €82.98

Vzhľadom na rôzne zobrazovacie materiálov, chromatické aberration v on-line nakupovanie, je nevyhnutné.skontrolujte, aký produkt pre detaily.

Royal luxury chodník Jar mimo ramenný Slonoviny svadobné šaty appliques Svadobné party šaty s čipkou-up Vestidos de festa Nevesta šaty
  • Podobné

Royal luxury chodník Jar mimo ramenný Slonoviny svadobné šaty appliques Svadobné party šaty s čipkou-up Vestidos de festa Nevesta šaty

€219.79 - €175.83

Súvisiace produkt real foto meranie upozornenia ak chcete prispôsobiť šaty, prosím ponúkajú merania ako nasledujúci graf! 1. poprsie:__________ 2. pás:_________ 3. hip:__________ 4. plece pri pleci:______ 5. rameno na poschodí

Nádherné Dámske Dlhé Mimo Shoulde Plné Rukávy Morská Víla Prom Šaty Dĺžka Podlahy Koktejlové Šaty 2022 Plus Veľkosť Večerné Šaty
  • Podobné

Nádherné Dámske Dlhé Mimo Shoulde Plné Rukávy Morská Víla Prom Šaty Dĺžka Podlahy Koktejlové Šaty 2022 Plus Veľkosť Večerné Šaty

€244.19 - €139.19

Teplé tipy: vitajte v mojom obchode.čokoľvek potrebujete pomoc,neváhajte a kontaktujte nás. všetky šaty v mojom obchode môžu byť prispôsobené veľkosti a farby.prosím vyberte veľkosť blízkosti vášho tela veľkosť predložiť objednávky.ak

Thinyfull Nádherné Volánikmi Špagety Popruhy Svadobné Šaty 2021 Nášivka Čipky Backless Riadok Tylu Princezná Boho Svadobné Šaty
  • Podobné

Thinyfull Nádherné Volánikmi Špagety Popruhy Svadobné Šaty 2021 Nášivka Čipky Backless Riadok Tylu Princezná Boho Svadobné Šaty

€164.27 - €114.99

Zobraziť produkt opatrenie príručka robíme štandardnej veľkosti alebo vlastné veľkosti, cena je rovnaká, prosím nechajte nám váš merania ak sa rozhodnete vlastná veľkosť, prosím, pozrite sa nižšie meranie pokyn. 1) plné poprsie = 2) pás